Onze merken

Gazelle

Gazelle is een merk waar wij al jarenlang mee werken. Degelijke, betrouwbare fietsen, en een breed assortiment, van kinderfiets tot elektrische fiets en hybridefiets. De reden dat we deze fietsen nog steeds verkopen is omdat we hier goede ervaringen mee hebben, en qua design geeft Gazelle al jarenlang de toon aan in Nederland. Wist u dat Gazelle al meer dan 50 jaar in Stolwijk verkocht wordt?


 

Batavus

Batavus is het broertje van Gazelle. Eveneens een lange historie in Nederland, en daarom ook niet weg te denken op de fietspaden. Van dit merk zijn wij dealer, dus kunnen wij u dit leveren, maar hiervan hebben wij de collectie niet op de winkelvloer staan. Uiteraard leveren wij hieraan wel de service die u wenst, ook voor e-bikes.


 

Thompson

Thompson is een Belgisch A-merk, met meer dan 90 jaar historie, nog steeds gerund door dezelfde familie. Thompson biedt een zeer breed assortiment, van racefietsen en mountainbikes tot e-bikes. Thompson blinkt uit in hun sportieve uitstraling en designs, en hun lichtgewicht tourfietsen. Tevens bieden ze de mogelijkheid om in het sportsegment de fiets naar smaak te customizen.


 

Alpina

De kinderfietsen die wij graag verkopen zijn van Alpina. Dit is een A-merk onder de kinderfietsen, en staat garant voor goede kwaliteit. Daarbij zijn de modellen en het kleurgebruik aansprekend voor kinderen, en ieder jaar worden er opnieuw nieuwe kleuren en modellen uitgebracht. Of je nu zoekt naar een stoere of hippe fiets, Alpina heeft voor ieder kind de juiste fiets.


 

Dutch ID

Dutch ID, een merk van Nederlandse bodem. Ze zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen die zich onderscheiden door het design. Dutch ID werkt alleen met midden-motor fietsen, omdat zij in de kracht hiervan geloven. Wij werken graag met dit merk, omdat dit merk de beste kwaliteit biedt op het gebied van midden-motoren.


 

Trenergy

Trenergy is eveneens een merk dat gespecialiseerd is in elektrische fietsen. De fietsen zijn wat eenvoudiger qua techniek en design, waardoor ze voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden zijn. Trenergy biedt fietsen met midden- en voorwiel-motoren, en verschillende capaciteiten accu’s.


 

Cortina

Cortina is hét lifestyle-merk van dit moment. Hip, trendsettend en in korte tijd heel populair geworden. Als je niet bang bent om op te vallen, en graag een fiets wil die bij je eigen stijl past, is dit wat voor jou.