Fiets Vitaal is dé E-bike specialist

Fiets Vitaal is een winkel in het hartje van Stolwijk. Al vanaf het begin van de 20e eeuw worden hier met veel enthousiasme en passie fietsen verkocht en gerepareerd. Wij zijn dus in het bezit van jarenlange ervaring en veel kennis op dit gebied.

De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van diverse technieken. Wilt u hier meer over weten, dan voorzien wij u graag informatie en advies.

U kunt bij ons terecht voor de bekende en kwalitatief hoogstaande merken:

  • Gazelle
  • Batavus
  • Cortina
  • Alpina
  • Dutch ID
  • Trenergy
  • Thompson

Over de eigenaar Wim van Hell

Sinds 2011 is de winkel, op dat moment nog onder de naam ‘Fietscentrum Stolwijk’, in handen van Wim van Hell. Wim wist al op jonge leeftijd dat hij het fietsenvak in wilde. Hier heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van. Wim: “Het product fiets heeft technisch, maar ook zeker recreatief, altijd mijn passie gehad. Dat is iets wat we graag overbrengen op onze omgeving”

Op het moment dat hij de zaak overnam was hij reeds 5 jaar werkzaam in de fietsenbranche. De ervaring heeft hij opgedaan bij een tweetal middelgrote bedrijven alvorens hij eigenaar werd van deze zaak. Met succes heeft hij de opleiding tot fietstechnicus gevolgd en is hiermee dus ook in het bezit van de gewenste papieren. Vanaf 2013 was er de vraag naar meer personeel in zowel de winkel als in de werkplaats.

Het adres voor aanschaf en onderhoud

Het leveren van een goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waar veel nazorg bij komt kijken om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt immers de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij de aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten. Wilt u weten met welke voordelen u nog meer te maken krijgt, kijk dan eens onder ‘diensten’.

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Kom vooral eens langs voor een kijkje!

FIETS VITAAL – E-bike specialist

Bovenkerkseweg 11
2821 XS Stolwijk
Tel. 0182 34 13 45
E-mail: info@fietscentrumstolwijk.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m donderdag: 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag:                               08:30 – 19:00 uur
Zaterdag:                            08:30 – 17:00 uur